Thoka

Thoka Finmekanik har specialiseret sig i at udføre finmekanisk præcisionsarbejde for apparatfabrikker og andre virksomheder.

Det er vores erfaring, at ethvert mekanisk emne kræver en individuel bearbejdning.

På basis af kundens tegning og anvisning fremstiller vi derfor et unikt produkt, der opfylder optimale krav til nøjagtighed og funktionsevne.

Individuelt præcisionsarbejde til apparatemner kræver stor ekspertise og fleksibilitet. Vi har gennem årene opbygget et omfattende kendskab til mange forskellige materialer så som rustfrit stål, aluminium, messing, plastik materialer og mange andre.

Men De kan have andre krav til materiale valget og disse vil vi efterleve efter Deres ønske.

Medarbejderne er uddannede til at arbejde med CNC styrede fræse og dreje maskiner, montage og revolverautomat til manuel bearbejdning.

Da vi på Thoka har en lang årrække af erfaring bag os, hvad for så vidt angår både manuel og CNC-bearbejdning, ved vi hvad kvalitet er og hvordan vi laver noget af god kvalitet. Da vi gennem mange år, har arbejdet tæt sammen med ingeniører og konstruktører af forskellige slags, ved vi hvad fleksibilitet og sammenarbejde vil sige for udvikling/produktion af høj præcisions varer. Vi siger bestemt ikke nej til en vare der er lidt udfordring i, men omvendt kaster vi os ikke ud i projekter, vi på forhånd ved er for omkostningsfulde at gennemføre.

Vi udfører store som små opgaver, såvel portotyper, som store ordrer af høje styk antal. Det er Dem som kunde der stiller kravene og derved sætter reglerne for vores samarbejde.

Så kort sagt stiller du store krav til præcision og kvalitet så er vi leverandøren for dig.
 
         
  Copyright © 2019 Thoka    Terms Of Use
Privacy Statement    OnlineWeb® is copyright 2002-2019 by HP Consulting
Login